top of page
istockphoto-1139659666-170667a.jpg

Видео

Надзор

ВИДЕО НАДЗОР

МОЈА КУЋА, МОЈ ДВОРАЦ...

Видео надзор не помаже само ако се догоди неки инцидент, већ активно служи као превентивна мера - потенцијални криминалци се обесхрабрују ако виде да је кућа опремљена системом за видео надзор. 

Ако се неко мота око куће, видео са ваших камера вам омогућава да увек будете у контроли и да предузмете мере и да координирате интервенцију надлежних органа. Ако је дошло до инцидента, видео запис на вашим рекордерима може реконструисати догађаје и разјаснити околности око догађаја.

ВИДЕО НАДЗОР ЦЕЛЕ КУЋЕ

Да ли желите да знате ко улази и излази из ваше куће или ко је притиснуо звоно на вратима? Да ли би волели да можете да "посетите" вађу кућу и видите да ли је све ок било где се налазили на свету? Да ли би хтели да обесхрабрите лопове и криминалце и да имате видео доказ о свакоме ко се приближио вашој кући?

Наши системи за видео надзор су право решење за све ваше потребе сигурности.

Cameras.jpg

ВИДЕО ИНТЕРКОМ

КОНТРОЛА СА ДАЉИНЕ

Наши системи за видео интерком вам омогућавају двосмерну комуникацију са вашим посетиоцима, без обзира да ли сте код куће или ван ње.

Ако се неко приближи вашим вратима, фотографије са камере се шаљу на ваш телефон, као нотификација посетилаца. Ако пропустите неку од порука, можете претражити архиву нотификација у последњих седам дана и видети ко је све био на вашим вратима.

Видео интерком садржи пет подешавајућих зона, које омогућавају подешавање осетљивости детекције покрета, тако да не добијате нотификације сваки пут када испред ваше куће прође неко возило.

Када камера детектује кретање у задатој зони, ваша спољашња као и унутрашња светла могу да се упале, како би отерале непожељне посетиоце.

bottom of page