top of page
01S98WLisKbnAMDGmaBGhTh-1.1612197745.fit

Интернет  безбедност

"Wi-Fi" У ЦЕЛОЈ КУЋИ

"WI-FI" СИГНАЛ У СВАКОМ ДЕЛУ КУЋЕ

Интернет је постао значајан део нашег свакодневног живота, тако да је поуздан и сигуран приступ Интернету саставни део сваке инсталације кућне аутоматизације.

У модерним домаћинствима, рад многих уређаја зависи од брзе и неометане конекције на Интернет: компјутери, телевизори, АВ рисивери, медиа центри, Интернет ТВ рисивери, камере за видео надзор, итд. - ако немате стабилан приступ Интернету, многи од ових уређаја престају да раде...

Као део ваше инсталације приступа Интернету, ви сте вероватно добили један уређај од вашег провајдера - овај уређај садржи више функција:

  • Модем, за конекцију са вашим провајдером

  • Рутер, за приступ Интернету

  • "Switch", за конекцију више од једног мрежног уређаја

  • "Wi-Fi Access Point", за бежични приступ Интернету

Овај уређај, који вам обезбеђује најосновнији ниво притупа Интернету, нема ни брзину, ни рентабилност, као ни капацитет који је потребан савременим системима за кућну аутоматизацију.

Ми смо сертификовани инсталатери за неколико светских произвођача опреме за приступ Интернету, као на пример "Cisco", Pakedge", "Araknis"  " Ubiquity" тако да можемо да вам дизајнирамо и уградимо најоптималнији систем за вашу кућу или стан - слободно нас позовите за савет.

HomeGraphic-1.jpg

СИГУРАН ПРИСТУП ИНТЕРНЕТУ

СИГУРАН ПРИСТУП ИНТЕРНЕТУ

Поред обезбеђивања адекватне брзине приступа сервисима на Интернету и капацитета за све симултане кориснике, ваша опрема за кућне мреже би требало и да вам обезбеди сигуран приступ Интернету и да вас заштити од евентуалних напада на ваш систем.

Осим тога, можда ви желите да инсталирате "Породичних сат времена" када је сав приступ социјалним мрежама укинут, или можда да ограничите време које ваша деца дневно проводе на сајтовима за играње?

За конфигурацију свих ових и многих других функција заштите, најлепше вас молимо да нас позовете за савет.

bottom of page