top of page
SOUTHE_March_Blog1_ResidentialLightingCo

Контрола

Осветљења

ПРЕДНОСТИ АУТОМАТИЗАЦИЈЕ КОНТРОЛЕ ОСВЕТЉЕЊА

УШТЕДА ЕНЕРГИЈЕ

Креирајте пријатну атмосферу у кући, штедећи енергију у исто време путем димера, тајмера и аутоматизације контроле осветљења.

Сваки пут када користите димер, ви штедите електричну енергију а путем аутоматизације можете искључити светло у просторијама које се не користе.

ЛАКОЋА УПРАВЉАЊА ОСВЕТЉЕЊЕМ

Путем аутоматизације осветљења можете управљати светлима унутар куће или када сте на путу, давајући утисак да је кућа настањена.

ЕЛЕГАНТАН И ПРИЈАТАН АМБИЈЕНТ

Контролни прекидачи се могу програмирати за различите функције, као нпр. контрола светла, моторизованих завеса или музике и могу се наручити у различитим профилима, као што су хром, бронза, бакар, како би употпунили декор амбијента.

АУТОМАТИЗАЦИЈА ЦЕЛЕ КУЋЕ ИЛИ САМО ЈЕДНЕ СОБЕ

РЕШЕЊЕ ЗА ЦЕЛУ КУЋУ

Контролишите расвету, ролетне и завесе, као и температуру у целој кући додиром на једно дугме или путем вашег гласа. Интегрисањем контроле осветљења са аутоматизацијом аудио-визуелних система, као и видео надзора добијате централизовано решење свих ваших потреба аутоматизације домаћинства.

АДАПТАЦИЈА ПРОСТОРА

Системи аутоматизације фирме "navas" су примењиви како на вишесобне куће, тако и на појединачне просторије - власници могу почети са аутоматизацијом централне просторије у кући или стану, и касније адаптирати остале просторије.

НОВА ИЗРАДЊА

Аутоматизација контроле осветљења нових објеката се најлакше остварује централизованим системом ожичења, док се адаптације постојећих просторија могу остварити бежичним системом контроле расвете.

bottom of page